Logo project JD

Kontakt oss direkte på : +47 45 19 50 71

SEO


Din tid – Dine mål – Vår kompetanse

Jobb langsiktig med å bli høy rangert
Vi optimaliserer innhold, teknisk ytelse, og lenkeprofil for å øke organisk trafikk og synlighet.

Våre kunder


Langsiktig vekst gjennom effektiv SEO.
Hva er SEO ?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en digital markedsføringsstrategi som fokuserer på å forbedre synligheten og rangeringen av nettsiden din i organiske (ikke-betalte) søkeresultater på søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Ved å optimalisere forskjellige aspekter av nettstedet, inkludert innhold, metadata, lenkeprofil og teknisk ytelse, hjelper god SEO deg med å tiltrekke mer organisk trafikk og øke kvaliteten på besøkende som kommer til nettstedet.

Hvorfor SEO ?

En stor fordel av god SEO og høy rangering er at du ikke er avhengig av Google Ads og de utgiftene. Organsike søk er gratis, og vil gi deg nye leads og kunder hele tiden hvis du ligger i toppen av søk.

Fordeler med SEO

Økt trafikk

Ved å oppnå høyere rangeringer i søkemotorresultatene, tiltrekker SEO-nettsteder mer organisk trafikk fra potensielle kunder som søker etter relevante søkeord og uttrykk.

Langsiktige resultater

Mens SEO kan ta tid å implementere og se resultater av, kan de positive effektene av en godt utført SEO-strategi være langvarige og gi kontinuerlige fordeler over tid.

Målrettet trafikk

SEO fokuserer på å tiltrekke seg trafikk fra personer som allerede er interessert i det du tilbyr, noe som resulterer i høyere konverteringsrater og økt avkastning på investeringen.

Mer organisk trafikk, bedre rangeringer.

Hva sier folk om oss ?


linn christiansen
linn christiansen
14/05/2024
Svært fornøyd. God kvalitet på tjenesten, godt samarbeid, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.
Angelica Linnea
Angelica Linnea
28/03/2024
These guys did a great job building my homepeage! They guided me, asked me the right questions to find out what content, picture, text and what colours to pick, and they designed it suiting my style. the website looks very beautiful and professional and i am super happy about it. https://helfri.no/ If you want to work with highly competent people that also can help you frame your message onto a webpage and are looking out for your best interest, these are the people. Thank you so much for you services!
Richard Davis
Richard Davis
04/02/2024
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Project JD har levert. Vi trengte en 1-page side. Det var viktig for oss å ranke lokalt i Bergen. Project JD har levert det. Nettsiden ranket topp 3 på viktige søkeord etter allerede 4 måneder. Det har ledet til økt synlighet, flere leads og nye kunder. Samarbeidet meg Jarko og Darko har vært veldig bra. De har vært tilgjengelig og engasjert i prosjektet fra start til slutt. Den personlige tilnærmingen gjorde det enkelt for oss å formidle våre ønsker, og de oversatte det til en fungerende nettside. Vi ser fram til å samarbeide med Project JD igjen, og kan anbefale deres ekspertise.
kristen steiner
kristen steiner
18/01/2024
Could not be happier with the collaboration with Project JD and our two fantastic websites. I highly recommend these guys!
Sigbjørn Klungsøyr Melve
Sigbjørn Klungsøyr Melve
11/01/2024
Vi er veldig fornøyde med nettsiden Jarko og Darko hjalp oss med: www.flyselskapetbergen.no. De har vært veldig involvert i prosjektet, og det har vært enkelt å komme i kontakt de med gjennom hele prosessen. Anbefales sterkt! :)
Harald Hrubos-Strøm
Harald Hrubos-Strøm
18/12/2023
Nice and friendly development and collaboration with the web page Nosm.no
Vegard Sørhus
Vegard Sørhus
21/08/2023
Kjempefornøyd med nettsiden! Project JD leverer flotte nettsider som avtalt. Personlig og god service!
Pawel Paszek
Pawel Paszek
01/12/2022
I recommend these guys
Sigurd Torstveit
Sigurd Torstveit
30/11/2022
These guys are just awesome..

Bli synlig på første side av søkeresultatene.

Hva gjør vi ?


Vi lager en strategi sammen for å forbedre rangering fra nettstedet ditt. Det tar tid å se resultater av god SEO (avhengig av konkurranse fra 6 måneder). Vi jobber på forskjellige områder for å styrke SEO:

Optimalisering av nettstedsinnhold og struktur • Teknisk SEO-audit og optimalisering • Lokal SEO-optimalisering for bedrifter med fysisk tilstedeværelse • Kontinuerlig overvåking og justering basert på ytelsesdata • Søkeordanalyse og forskning

Teknisk SEO som gir resultater.

Hvorfor velge oss ?


Når du jobber med oss vet du hvem du skal forholde deg til. Vi jobber for å få til målene vi setter sammen, og tilbyr forskjellige løsninger som kan bidra til vekst, synlighet og en bedre profil.


Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling,

support og markedsføring

Designer hos Project JD

Darko

Design, SEO, utvikling

og merkevarebygging

Kort om oss


Et lite team gjør enkel kommunikasjon

Vi lytter godt og finner gode løsninger

Vi er klare til å ta det ekstra steget for deg

Vi er motiverte for å bygge noe fantastisk

Vi har ferdigheter for å lage det du trenger

Vårt mål er å forbedre virksomheten din

En sterk lenkeprofil for økt autoritet.

Ofte stilte spørsmål .


Ser du ikke et svar på det du lurer på, kan du alltid ringe og spørre oss direkte.


Hva er SEO, og hvorfor er det viktig for nettstedet mitt?

SEO (søkemotoroptimalisering) er prosessen med å forbedre nettstedets synlighet i søkemotorresultater som Google. God SEO fører til høyere rangeringer, mer organisk trafikk, og bedre brukererfaring. Dette kan resultere i flere besøkende, potensielle kunder, og økt salg.


Hvordan hjelper dere med å forbedre SEO-rangeringen min?

Vi starter med en grundig analyse av nettstedet ditt og dine konkurrenter. Deretter optimaliserer vi nettstedets innhold, tekniske struktur, og lenkeprofil. Vi implementerer nøkkelordstrategier, forbedrer sidehastighet, og sikrer at nettstedet er mobilvennlig. Vi overvåker kontinuerlig ytelsen og justerer strategien for å oppnå de beste resultatene.


Hvor lang tid tar det å se resultater fra SEO-arbeidet?

SEO er en langsiktig strategi, og det kan ta 3-6 måneder før du ser betydelige resultater. Derfor er det også vanskelig å estimere SEO pris, som er avhenging av forskjellige faktorer. Tiden avhenger også av nettsideytelsen, konkurransen i din bransje, nåværende SEO-status på nettstedet ditt, og hvor omfattende optimaliseringene er. Vi gir deg regelmessige oppdateringer og rapporter for å vise fremdriften.


Hva er forskjellen mellom on-page og off-page SEO?

On-page SEO refererer til optimaliseringer gjort på selve nettstedet, som innhold, metatagger, overskrifter, og interne lenker. Off-page SEO involverer aktiviteter utenfor nettstedet ditt for å forbedre dets autoritet og rangering, som å bygge eksterne lenker, sosiale signaler, og engasjement i relevante nettfora.


Hvordan velger dere de riktige nøkkelordene for mitt nettsted?

Vi gjennomfører nøye nøkkelordforskning for å identifisere de mest relevante og lønnsomme søkeordene for din virksomhet. Dette inkluderer analyse av søkevolum, konkurranse, og brukerintensjon. Vi velger nøkkelord som vil tiltrekke seg målrettet trafikk og hjelpe deg med å oppnå høyere rangeringer i søkemotorene.

Bærekraftig trafikkvekst med strategisk SEO.

Ønsker du suksess på nettet ?


Kontakt oss i dag .
Rull til toppen