CASE STUDY

Lydutleie Bergen

Vi hadde gleden av å utvikle en nettside for Lydutleie Bergen, en ny lokal bedrift i Bergen som spesialiserer seg på lydutleie. Målet med prosjektet var å skape en moderne og brukervennlig nettside med et minimalistisk design som fremhever bedriftens tjenester og unike egenskaper. Vi fokuserte på enkel navigasjon og strategisk plassering av "Call to Action" (CTA)-elementer for å sikre at besøkende lett kunne kontakte bedriften.

CTA plassering

For å maksimere brukervennligheten.

Design

Stilren og minimalistisk "one page" designkonsept.

CASE STUDY: LYDUTLEIE BERGEN

Denne nettsiden fremhever bedriftens ekspertise, kvalitetsutstyr og fokus på lydopplevelse.

Mobil som viser hovedside til Lydutleiebergen.no

CTA plassering

For å maksimere brukervennligheten og oppfordre besøkende til å ta kontakt, implementerte vi CTA-elementer både på toppen og bunnen av nettsiden. Dette gjør det enkelt for potensielle kunder å fylle ut skjemaet og få en uforpliktende samtale med bedriftens representanter.

MObil som viser en del av hovedsiden til Lydutleiebergen.no

Design og fargevalg

Vi valgte et minimalistisk "one page" designkonsept som passer perfekt for Lydutleie Bergen. Nettsiden er preget av en monokrom fargepalett, med svart, hvitt og grått som dominerende farger. Dette skaper en stilren og moderne atmosfære som kompletterer bedriftens profesjonalitet og kvalitetsfokus.

Lydutleie hovedside mobil steg 3

Lydopplevelse

Vi ønsket å gi potensielle kunder et inntrykk av Lydutleie Bergens unike lydopplevelse. Derfor inkluderte vi bilder og et lyd avsnitt som viser riggingen av utstyret og gir et glimt av den imponerende lydkvaliteten bedriften kan tilby. Selvfølgelig, det er umulig å etterligne samme lydkvalitet som det lyder på en fest.

Tjenester og fordeler

Nettsiden fokuserer tydelig på Lydutleie Bergens tjenester og fordeler. Vi fremhevet bedriftens ekspertise innen lydutstyr og lys, og poengterte deres evne til å tilpasse seg arrangementer av alle størrelser. Vi la vekt på at bedriften har et bredt utvalg av høykvalitetsutstyr og dyktige lydteknikere som sørger for at arrangementene blir en suksess. Vi fremhevet også at Lydutleie Bergen tilbyr miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger gjennom deres samarbeid med Danley Sound Labs.


Kompetanse

Ved å nevne kompetanse og spesialiseringen av de ansatte hos Lydutleie Bergen gir vi mye troverdighet til de potensielle kundene som besøker siden. Her skrives det også om hvilke type arrangementer har de mulighet til å arrangere, men også om hvilke størrelse på arrangement som passer best for utstyret de har. Hele fokuset her ligger på å gi klienter riktig informasjon og med det samme fremheves det om kvalitet lydutstyret. Folk kan stole på at bedriften har den beste lyden for deres arrangement.


Kundeanmeldelser

For å styrke bedriftens omdømme og pålitelighet, inkluderte vi kundeanmeldelser på nettsiden. Disse anmeldelsene bekrefter Lydutleie Bergens gode service, profesjonalitet og kvaliteten på utstyret de leverer.


Kontaktinformasjon

For å gjøre det enkelt for besøkende å komme i kontakt, i tillegg til CTA-elementer både på toppen og bunnen av nettsiden, inkluderte vi "kontakt oss" og "ring oss" knappene i menyen. Kontaktinformasjon er tilgjengelig hele tiden for alle besøkende.


Avsluttende tanker

Vi er stolte av å ha bidratt til opprettelsen av en imponerende nettside for Lydutleie Bergen. Denne nettsiden skiller seg ut med sitt minimalistiske og moderne design og strategisk plasserte CTA-elementer. Den fremhever bedriftens ekspertise, kvalitetsutstyr og fokus på lydopplevelse. Vi er sikre på at nettsiden vil tiltrekke seg potensielle kunder og bidra til bedriftens suksess.


Vi ser frem til å samarbeide med flere lokale bedrifter og bidra til deres digitale suksess. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og behov. Og, sjekk også ut andre nettsider vi har laget.

Rull til toppen