CASE STUDY

Cultura Distinta

Vi hadde gleden av å samarbeide med Tony, en turoperatør og supermenneske basert i San Cristobal, Mexico, og for å ha skapt en nettside som Cultura Distinta, – en portal for turister. Målet med prosjektet var å skape en informativ og engasjerende nettside som kunne formidle essensen av Cultura Distinta – unike turer og opplevelser som lar folk utforske skattene til San Cristobal og Chiapas i Mexico. Nettsiden inkluderer flere sider som Experiences, Volunteering, About, og Contact. For å fange kundens unike identitet og budskap, ble svart, mørk rød, grå og hvit valgt som hovedfargene.

CTA plassering

Maksimerer rask kjøp av alle tilgjengelige opplevelser.

Design

-

CASE STUDY: CULTURA DISTINTA

Denne nettsiden fremhever budskapet om unike opplevelser og lidenskapelige lokale eksperter.

Mobiltelefon som viser info om Chiapas turen

Design og fargevalg

Cultura Distinta er designet med tanke på å formidle en livlig og kulturell atmosfære. Fargevalget, med dype røde og mørke toner, gir en følelse av lidenskap og autentisitet. Logoens lekne, improviserte stil reflekterer Mexico's kunstneriske arv, mens stjernesymbolet symboliserer San Cristóbal som et senter for politisk aktivisme på 1970-tallet. Nettsiden fremmer kultur, kunst og eventyr i Chiapas, Mexico.

Mobiltelefon som viser Google Reviews om Cultura Distinta

Struktur

Nettsiden er nøye strukturert for å gi brukerne enkel tilgang til informasjon om turer og opplevelser. Google Reviews brukes som et kraftig verktøy for å bygge tillit. Ekte tilbakemeldinger fra tidligere tur og workshop deltakere gir potensielle kunder en trygg følelse av hva de kan forvente, og oppmuntrer dem til å bli med på de unike Chiapas-eventyrene. Dette hjelper med å skape en autentisk og pålitelig online tilstedeværelse.

Mobiltelefon som viser info om motorsykkelturen til vulkanen Chichonal

Elementer

Det er en rekke elementer som engasjerer besøkende. Dette inkluderer informasjonsrike sider om opplevelser og frivillig arbeid. Hver enkel opplevelse har utfyllende beskrivelse og mange bilder av lokale steder og aktiviteter, som er inkludert for å illustrere opplevelsene. Logo representerer en del av San Cristóbals historie er også en nøkkelkomponent i designet. Dette, sammen med slagordet gir nettsiden en unik identitet og budskap – å tilby unike og meningsfulle opplevelser.

Hjemmeside

Vi ønsket å fange oppmerksomheten til besøkende ved å vise inspirerende bilder av turer og opplevelser. Vi inkluderte en kort velkomstmelding, noen av de interessante turene, og anmeldelser fra tidligere kunder. Dette skaper tillit og oppfordrer besøkende til å utforske nettsiden ytterligere for å oppdage hva Cultura Distinta har å tilby.


Experiences

Under denne seksjonen, presenterte vi mangfoldet av turer og opplevelser tilgjengelig gjennom Cultura Distinta. Vi inkluderte beskrivelser og bilder for hver opplevelse for å gi besøkende en ekstra smakebit av hva de kunne forvente. Her inkluderte vi opplevelser som spente fra workshops til eventyr i Chiapas' mest naturskjønne områder.


Frivillig arbeid

Tilbud om frivillig arbeid ble presentert med klarhet, der det fortelles om hvordan folk kan bli en del av Cultura Distinta og oppfordrer dem til å delta i oppdrag som matcher deres interesser og ferdigheter. Vi presenterte mulighetene for frivillig arbeid som inkluderte forskjellige typer oppgaver, som digital markedsføring, blogging, og kunstsalg.


Om Cultura Distinta

På denne siden fortalte vi historien bak Cultura Distinta, som begynte som Tony's livsprosjekt. Fra hans tid som guide i Spania og opprettelsen av YouTube-kanalen "Cultura Distinta," – han utviklet seg til å bli en anerkjent turoperatør i San Cristobal.

Vi fremhevet også Cultura Distintas oppdrag, nemlig å gi meningsfulle opplevelser som lærer folk om lokal kultur, mat, historie og kunst. Dette ble illustrert med en dyp forbindelse og betydningen av å jobbe med lokale leverandører og håndverkere, for å bevare tradisjoner og styrke lokalsamfunnet. Tony har skapt autentiske opplevelser og gir en menneskelig og varm dimensjon til merkevaren, og bygger mer på tillit hos besøkende.

Logo og slagord

Vi skapte også logoen til Tony autentiske produkt-identiteten. Cultura Distintas logo er et unikt kunstverk som er nøye utformet for å formidle essensen av deres virksomhet og plassering i San Cristobal, Chiapas. La oss dykke dypere inn i logoens ulike elementer og symbolikk:

Bokstaver er utformet med en leken og kreativ stil. Denne lekenheten representerer den spontaniteten og mangfoldet som kulturen i Chiapas bringer med seg. De improviserte trekkene i bokstavene gir en hint av tradisjonell kunst som er dypt rotfestet i Chiapas-kulturen, og en følelse av autentisitet og ærlighet, som er kjernen i Cultura Distintas opplevelser.


Stjernesymbolen som utgjør hele logoen er et kraftfullt symbol som har to forskjellige betydninger. For det første symboliserer det San Cristobal som et viktig senter for politisk aktivisme, og skal minne om de venstreorienterte gruppene som var aktive i Chiapas på 1970-tallet. Men, stjernen også representerer Cultura Distintas mål om å kaste lys på Chiapas' rike kultur og historie.


Slagordet "A different Experience" er kort, men kraftig. Det gir en umiddelbar forståelse av Cultura Distintas unike tilnærming til turopplevelser. Tony ønsker å tilby noe som skiller seg ut fra det vanlige, noe som gir besøkende en uforglemmelig opplevelse som ikke kan fås andre steder.


Farger i logoen er grundig valgt. Svart farge symboliserer mystikk, eventyr og dybde, mens rødt representerer lidenskap, energi og kjærlighet for kultur. Kombinasjonen av disse fargene gir logoen både autoritet og varme.


Cultura Distintas logo er mer enn bare et visuelt element. Den er en symbolsk representasjon av virksomhetens verdier, mål og forankring i Chiapas' kultur. Den fanger oppmerksomheten til besøkende og gir dem en forsmak på den unike opplevelsen de kan forvente å finne hos Cultura Distinta.

Avsluttende tanker

Vi er stolte av å ha bidratt til utviklingen av nettsiden til Cultura Distinta. Dette prosjektet var et resultat av et nært samarbeid med Tony som formidler hans engasjement for å tilby unike kulturelle og eventyrlige turopplevelser i San Cristobal og hele delstaten Chiapas i Mexico. Nettsiden er nå en plattform som inspirerer reiselystne til å utforske de autentiske skattene i Chiapas, og oppfordrer besøkende til å utforske mulighetene. Dette prosjektet reflekterer vår dedikasjon til å hjelpe lignende organisasjoner med å etablere en online og lokal tilstedeværelse, uansett hvor i verden de befinner seg.


Vi ser frem til å samarbeide med flere utenlandske bedrifter å dele sine unike historier med verden, og selvfølgelig til å bidra til deres digitale suksess. Kontakt oss for å diskutere om dine behov, og sjekk også ut andre prosjekter vi har laget.

Ønsker du suksess på nettet?
Kontakt oss i dag!

Tekniske løsninger

''Vi oversetter dine forretningsbehov og utfordringer til praktiske, tekniske løsninger som genererer nye potensielle kunder og øker salget ditt.''

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Rull til toppen