CASE STUDY

Sista Låten

Vi hadde gleden av å utvikle en dynamisk nettside for Sista Låten, en lokal organisasjon i Bergen som promoterer elektronisk musikk, DJs og arrangerer forskjellige typer events. Målet med prosjektet var å skape en flersidig nettside som kunne presentere organisasjonens aktiviteter på en engasjerende og brukervennlig måte. Vi fokuserte på å bruke fargene svart, rødt og hvitt for å gi nettsiden et energisk og moderne utseende.

Hjemmeside utforming

Flere seksjoner som øyeblikkelig gir en smak av Sista Låtens elektroniske identiteten.

Design

Flersidet nettside med et stilig utseende som stråler av en klubbfølelse.

CASE STUDY: SISTA LÅTEN

Denne nettsiden fremhever organisasjonens lidenskap for elektronisk musikk og dansekulturen.

Mobiltelefon som viser en del av hovedsiden til Sista.no

Om Sista Låten

På "About" siden presenterte vi en kort historie om Sista Låten og deres engasjement for å organisere techno-, house- og drum'n'bass-fester i Bergen siden 2016. Vi understreket deres både overjordiske og underjordiske arrangementer, og deres lidenskap for elektronisk musikk og dansekultur. Lenge leve techno!

Mobiltelefon som viser en annen del av hovedsiden til Sista.no

Nettsidestruktur

Vi utviklet en nettstedstruktur som bestod av flere sider for å organisere informasjonen på en oversiktlig måte. Hovedmenyen inkluderte faner som "Home", "About", "Blog", "Residents", "Events", "Media" og "Contact". Dette gjorde det enkelt for besøkende å navigere mellom ulike seksjoner og få tilgang til relevant informasjon.

Mobiltelefon som viser en del av mediasiden til Sista.no

Medieinnhold

I "Media" seksjonen, inkluderte vi videoer fra tidligere arrangementer og lydklipp fra Sista Låtens DJs. Dette ga besøkende en visuell og lydmessig opplevelse av hva de kunne forvente på deres arrangementer. Denne siden inkluderer også andre lenker og mediefiler som for eksempel en seksjon for nedlasting av logoen eller en lenke til gamle.

Resident DJs

Vi ga også plass til å presentere Sista Låtens faste DJs, som er hjørnesteinen i organisasjonens musikalske identitet. Vi inkluderte bilder og korte beskrivelser av hver DJ for å gi besøkende et inntrykk av deres individuelle stiler og bidrag til Sista Låtens arrangementer.


Arrangementer

"Upcoming Shows" er oppdatert jevnlig for å informere besøkende om kommende arrangementer. Vi inkluderte datoer, sted og en lenke til arrangementets Facebook-side for mer detaljer. Dette oppmuntrer besøkende til å holde seg engasjert med Sista Låtens arrangementer. Det er en ekstra resurs for arrangementer og annet relevant informasjon fra techno scenen.


Blogg

Vi opprettet en "Blog" seksjon der Sista Låten kunne dele oppdateringer og inspirasjon med sitt publikum. Ideen er at de inkluderer innlegg om tidligere arrangementer, musikknyheter og spesielle samarbeid. Det er ment at denne siden skal være aktiv side med forskjellige oppdateringer innen musikk miljøet og clubbing i Bergen.


Kontaktinformasjon

Vi inkluderte en side med kontaktinformasjon slik at interesserte kunne nå ut til Sista Låten for spørsmål, samarbeid eller bestillinger. Vi oppfordret besøkende til å følge Sista Låten på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, YouTube og Soundcloud for å holde seg oppdatert med de siste nyhetene og musikken.


Avsluttende tanker

Vi er veldig glade for å ha bidratt til å lage en kul og engasjerende "techno"-nettside for Sista Låten, og selvfølgelig at vi har bidratt litt for denne subkulturen, som ofte misforstås fra folk utenfor. Denne nettsiden skiller seg ut med sin energiske fargepalett, flersidige struktur og veldig variert innhold. Vi er overbevist om at nettsiden vil tiltrekke seg elektronisk musikkentusiaster, være en bra resurs for nyheter fra technomiljøet og hjelpe Sista Låten med å markedsføre sine arrangementer og DJs på en effektiv måte.


Vi ser frem til å samarbeide med flere lokale organisasjoner og bidra til deres digitale suksess. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og behov. Og, sjekk også ut våre andre design prosjekter.

Rull til toppen