Logo project JD

Kontakt oss direkte på : +47 45 19 50 71

Google Business Profile


Din tid – Dine mål – Vår kompetanse

Styrk din lokal synlighet med Google Business Profile
Vi optimaliserer profilen din slik at du skiller deg ut i lokale søk og kart.

Våre kunder


Bli funnet av flere lokale kunder.
Hva er Google Business Profile ?

Google Business Profile (GBP) er et viktig verktøy for lokale bedrifter som ønsker å forbedre sin synlighet og tilgjengelighet på Google-plattformen. Med en Google Business Profile kan du administrere hvordan bedriften din vises i Google-søk og på Google Maps, inkludert informasjon som åpningstider, kontaktinformasjon og bilder, samt svare på kundeanmeldelser.

Hvorfor GBP ?

Hvis din Google Busniess Profil samsvarer med informasjonen på nettstedet ditt, hjelper dette Google å forstå hva det er du driver med. Dette styrker siden din, og bidrar positivt i rangeringen din for organiske søk (ikke-betalte søk). I tillegg forbedrer det din lokale synlighet. Dette kan bidra til å få flere leads og kunder.

Fordeler med GBP

Økt synlighet på Google

Ved å ha en Google Business Profile vises bedriften din i lokale søkeresultater og på Google Maps, noe som gjør det enklere for potensielle kunder å finne og kontakte deg.

Bygge tillit og troverdighet

En godt administrert Google Business Profile med positive anmeldelser og nøyaktig informasjon bidrar til å bygge tillit og troverdighet blant potensielle kunder, og kan føre til økt konvertering og salg.

Lokal synlighet

Google Business Profiles hjelper deg med å bli funnet av potensielle kunder i nærområdet, noe som kan øke trafikken til bedriftens fysiske beliggenhet og øke salget.

Øk din synlighet på Google Maps.

Hva sier folk om oss ?


linn christiansen
linn christiansen
14/05/2024
Svært fornøyd. God kvalitet på tjenesten, godt samarbeid, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.
Angelica Linnea
Angelica Linnea
28/03/2024
These guys did a great job building my homepeage! They guided me, asked me the right questions to find out what content, picture, text and what colours to pick, and they designed it suiting my style. the website looks very beautiful and professional and i am super happy about it. https://helfri.no/ If you want to work with highly competent people that also can help you frame your message onto a webpage and are looking out for your best interest, these are the people. Thank you so much for you services!
Richard Davis
Richard Davis
04/02/2024
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Project JD har levert. Vi trengte en 1-page side. Det var viktig for oss å ranke lokalt i Bergen. Project JD har levert det. Nettsiden ranket topp 3 på viktige søkeord etter allerede 4 måneder. Det har ledet til økt synlighet, flere leads og nye kunder. Samarbeidet meg Jarko og Darko har vært veldig bra. De har vært tilgjengelig og engasjert i prosjektet fra start til slutt. Den personlige tilnærmingen gjorde det enkelt for oss å formidle våre ønsker, og de oversatte det til en fungerende nettside. Vi ser fram til å samarbeide med Project JD igjen, og kan anbefale deres ekspertise.
kristen steiner
kristen steiner
18/01/2024
Could not be happier with the collaboration with Project JD and our two fantastic websites. I highly recommend these guys!
Sigbjørn Klungsøyr Melve
Sigbjørn Klungsøyr Melve
11/01/2024
Vi er veldig fornøyde med nettsiden Jarko og Darko hjalp oss med: www.flyselskapetbergen.no. De har vært veldig involvert i prosjektet, og det har vært enkelt å komme i kontakt de med gjennom hele prosessen. Anbefales sterkt! :)
Harald Hrubos-Strøm
Harald Hrubos-Strøm
18/12/2023
Nice and friendly development and collaboration with the web page Nosm.no
Vegard Sørhus
Vegard Sørhus
21/08/2023
Kjempefornøyd med nettsiden! Project JD leverer flotte nettsider som avtalt. Personlig og god service!
Pawel Paszek
Pawel Paszek
01/12/2022
I recommend these guys
Sigurd Torstveit
Sigurd Torstveit
30/11/2022
These guys are just awesome..

Skill deg ut blant konkurrentene.

Hva gjør vi ?


Vi setter opp profilen din:

Opprettelse og administrasjon av din Google Business Profile • Deling av åpningstider, adresse, telefonnummer og andre kontaktopplysninger • Publisering av oppdateringer, bilder, og arrangementer • Overvåkning og svare på kundeanmeldelser

Tiltrekk deg flere besøkende til din fysiske butikk.

Hvorfor velge oss ?


Når du jobber med oss vet du hvem du skal forholde deg til. Vi jobber for å få til målene vi setter sammen, og tilbyr forskjellige løsninger som kan bidra til vekst, synlighet og en bedre profil.


Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling,

support og markedsføring

Designer hos Project JD

Darko

Design, SEO, utvikling

og merkevarebygging

Kort om oss


Et lite team gjør enkel kommunikasjon

Vi lytter godt og finner gode løsninger

Vi er klare til å ta det ekstra steget for deg

Vi er motiverte for å bygge noe fantastisk

Vi har ferdigheter for å lage det du trenger

Vårt mål er å forbedre virksomheten din

Optimalisering som gir deg et forsprang.

Ofte stilte spørsmål .


Ser du ikke et svar på det du lurer på, kan du alltid ringe og spørre oss direkte.


Hva er en Google Business Profile, og hvorfor trenger jeg en?

En Google Business Profile er en gratis verktøy som lar deg administrere hvordan bedriften din vises på Google Søk og Maps. Det hjelper potensielle kunder å finne din bedrift, lære mer om dine tjenester, og kontakte deg direkte. Det øker din synlighet og troverdighet online.


Hvordan kan dere hjelpe meg med å optimalisere min Google Business Profile?

Vi hjelper deg med å opprette eller forbedre profilen din ved å sørge for at all informasjon er nøyaktig og oppdatert, laste opp høy kvalitet bilder, legge til relevante tjenester og produkter, samle inn og respondere på anmeldelser, og implementere strategier for å øke synligheten din i lokale søk. Sjekk også hvordan vi kan overvåke nettsiden med Google Analytics, hjelpe med god søkemotoroptimalisering eller hvordan estimeres pris på SEO.


Hvorfor er anmeldelser på Google Business Profile viktige, og hvordan håndterer jeg dem?

Anmeldelser er viktige fordi de bygger tillit og tiltrekker flere kunder. Vi hjelper deg med å samle inn flere positive anmeldelser og gir veiledning i hvordan du responderer på både positive og negative tilbakemeldinger for å forbedre omdømmet ditt.


Kan dere hjelpe med å fikse feil eller problemer med min nåværende Google Business Profile?

Ja, vi kan hjelpe deg med å korrigere feil, som feilaktig informasjon eller problemer med verifisering. Vi jobber med Google Support for å løse eventuelle problemer raskt og effektivt.


Hvor lang tid tar det å se resultater etter at min Google Business Profile er optimalisert?

Tiden det tar å se resultater kan variere avhengig av konkurransen i ditt område og hvor mye optimalisering som trengs. Vanligvis kan du begynne å merke forbedret synlighet og flere kundehenvendelser innen noen uker etter at optimaliseringene er implementert.

Mer synlighet, flere salg.

Ønsker du suksess på nettet ?


Kontakt oss i dag .
Rull til toppen