CASE STUDY

Rise and Rave

Vi hadde gleden av å utvikle en one page-nettside for Rise & Rave, en organisasjon som arrangerer rusfrie dansearrangementer. Målet med prosjektet var å skape en fengende og informativ nettside som formidlet budskapet om rusfri glede og inkluderende danseopplevelser. Vi valgte en fargepalett med rødt, blått og hvitt for å skape en energisk og frisk visuell identitet.

Menylenker

Enkel navigasjon med lenker til de viktigste blokkene.

Design

Ryddig "one page" design med sprudlende farger.

CASE STUDY: RISE AND RAVE

Denne nettsiden formidler organisasjonens budskap om rusfri glede og inkluderende danseopplevelser.

Mobiltelefon som viser en nettsideblokk til Riseandrave.no

Design og fargevalg

Et minimalistisk "one page" design passer perfekt for en slik organisasjon som Rise and Rave. Fargepaletten med rødt, blått og hvit som gir frisk visuell identitet. Vi har i første omgang designet logoen som med de samme fargene og formen skaper sprudlende og energisk atmosfære, som reflekterer Rise and Rave sin visjon på musikk, dans og rusfri glede for alle.

Mobiltelefon som viser en Instagramblokk på nettsiden til Riseandrave.no

Nettsidestruktur

Vi utviklet en one page-nettside med en ryddig struktur og tydelige menylenker som lenker til de viktigste blokkene på siden. Dette gjør det enkelt for besøkende å navigere og finne relevant informasjon.

Menyen inneholder bare fire lenker og den holder seg synlig på alle skjermer mindre en desktop, det vil si både på tablet og mobil.

Mobiltelefon som viser en kontaktblokk til Riseandrave.no

Sideelementer

Plassering av alle elementer gikk i en logisk rekkefølge, der for eksempel, kontaktskjema, kontakt info og kartfunksjon fant sitt plass nederst på siden. Med dette oppfordrer vi besøkende til å lese gjennom all informasjon som står på nettsiden, før de eventuelt kontakter organisasjonen med noen spørsmål eller tilbakemeldinger.

Introduksjon

På nettsidens topp presenterte vi en engasjerende introduksjon med en intro-overskrift "Morgenstund har gull i munn" og en inspirerende illustrasjon av en kvinne med baby som danser. Vi fokuserte på budskapet om at alle mennesker elsker å danse og skapte nysgjerrighet rundt begrepet "Rave".


Rusfri glede for alle

Vi ga en kort og kraftig beskrivelse av Rise and Rave's visjon om rusfri glede og inkluderende danseopplevelser. Vi understreket viktigheten av å danse på en trygg og inkluderende måte, uavhengig av alder, kulturell eller politisk bakgrunn.


Hovedprinsipper

Vi presenterte organisasjonens 5 hovedprinsipper som er rusfritt, inkluderende, å kle seg ut, elektronisk musikk og frokostservering. Vi forklarte hvordan disse prinsippene skapte en unik og positiv opplevelse for deltakerne.


Arrangement

Under arrangement-blokken informeres besøkende om at de kommende arrangementer. Når neste arrangement ikke har en bestemt dato vises det med teksten om at "flere arrangementer er planlagt". Dette skaper forventning og oppmuntring fro besøkende til å følge med for fremtidige oppdateringer. Informasjon om vellykkede tidligere arrangement(er) beskriver hvordan Rise and Rave samarbeider med andre aktører. Blokken inkluderer også bilder fra arrangementet for å vise stemningen og deltakernes engasjement.


Partnere og sponsorer

Under denne blokken viser vi samarbeidet og med andre aktører, samt støtte fra andre lokale bedrifter. Dette bidrar til å styrke organisasjonens troverdighet og visjon.


Avsluttende tanker

Vi er veldig glade for å ha bidratt til utviklingen av en spennende one page-nettside for Rise and Rave, som formidler budskapet om rusfrie dansearrangementer og inkluderende fellesskap. Denne nettsiden gir enkel og tiltalende informasjon og inspirerer besøkende til å utforske og delta.


Vi ser frem til å fortsette å hjelpe lokale bedrifter og organisasjoner med en digital tilstedeværelse, økning av kundebasen, samt økning av salget. Sjekk andre nettsider vi har designet for våre kunder og ta kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og behov.

Ønsker du suksess på nettet?
Kontakt oss i dag!

Tekniske løsninger

''Vi oversetter dine forretningsbehov og utfordringer til praktiske, tekniske løsninger som genererer nye potensielle kunder og øker salget ditt.''

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Rull til toppen