Logo project JD

Kontakt oss direkte på : +47 45 19 50 71

Webdesign


Din tid – Dine mål – Vår kompetanse

Få et profesjonelt nettsted som skiller seg ut
Responsive, brukervennlige nettsider som engasjerer. Vår support sikrer at ditt nettsted reflekterer din merkevare og tiltrekker besøkende.

Våre kunder


Skreddersydde design for din unike merkevare.
Hva er Webdesign ?

Webdesign er en viktig komponent for å skape unike og funksjonelle nettsteder som passer dine behov og mål. Gjennom en kombinasjon av estetisk appell, brukervennlighet og optimalisert ytelse, hjelper god webdesign bedrifter med å bygge en sterkt online tilstedeværelse. God webdesign tiltrekker besøkende, engasjerer dem og konverterer dem til kunder.

Hvorfor Webdesign ?

Det er viktig at nettstedet ditt er bygget på en bra måte slik at det er enkelt å utvide siden, gjøre endringer og sørge for at den representerer deg mens du vokser. Bra webdesign har brukeren, konvertering og engasjement i fokus.

Hva er fordeler med Webdesign ?

Skreddersydde løsninger

Hver bedrift har unike behov og mål. Med våre webdesign-tjenester tilbyr vi skreddersydde webløsninger som tar hensyn til disse faktorene for å sikre at nettstedet passer perfekt til bedriftens merkevare og målgruppe.

Optimalisert brukeropplevelse

Vi fokuserer på å skape en intuitiv og behagelig brukeropplevelse som gjør det enkelt for dine besøkende å finne det de leter etter og ta ønsket handling.

Økt konvertering og engasjement

Gjennom fokus på brukervennlighet, navigasjon og konverteringsbaner hjelper vi bedrifter med å øke konverteringer og engasjement på nettstedet, noe som resulterer i økt salg og vekst.

Optimalisert for alle enheter – fra mobil til desktop.

Hva sier folk om oss ?


linn christiansen
linn christiansen
14/05/2024
Svært fornøyd. God kvalitet på tjenesten, godt samarbeid, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.
Angelica Linnea
Angelica Linnea
28/03/2024
These guys did a great job building my homepeage! They guided me, asked me the right questions to find out what content, picture, text and what colours to pick, and they designed it suiting my style. the website looks very beautiful and professional and i am super happy about it. https://helfri.no/ If you want to work with highly competent people that also can help you frame your message onto a webpage and are looking out for your best interest, these are the people. Thank you so much for you services!
Richard Davis
Richard Davis
04/02/2024
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Project JD har levert. Vi trengte en 1-page side. Det var viktig for oss å ranke lokalt i Bergen. Project JD har levert det. Nettsiden ranket topp 3 på viktige søkeord etter allerede 4 måneder. Det har ledet til økt synlighet, flere leads og nye kunder. Samarbeidet meg Jarko og Darko har vært veldig bra. De har vært tilgjengelig og engasjert i prosjektet fra start til slutt. Den personlige tilnærmingen gjorde det enkelt for oss å formidle våre ønsker, og de oversatte det til en fungerende nettside. Vi ser fram til å samarbeide med Project JD igjen, og kan anbefale deres ekspertise.
kristen steiner
kristen steiner
18/01/2024
Could not be happier with the collaboration with Project JD and our two fantastic websites. I highly recommend these guys!
Sigbjørn Klungsøyr Melve
Sigbjørn Klungsøyr Melve
11/01/2024
Vi er veldig fornøyde med nettsiden Jarko og Darko hjalp oss med: www.flyselskapetbergen.no. De har vært veldig involvert i prosjektet, og det har vært enkelt å komme i kontakt de med gjennom hele prosessen. Anbefales sterkt! :)
Harald Hrubos-Strøm
Harald Hrubos-Strøm
18/12/2023
Nice and friendly development and collaboration with the web page Nosm.no
Vegard Sørhus
Vegard Sørhus
21/08/2023
Kjempefornøyd med nettsiden! Project JD leverer flotte nettsider som avtalt. Personlig og god service!
Pawel Paszek
Pawel Paszek
01/12/2022
I recommend these guys
Sigurd Torstveit
Sigurd Torstveit
30/11/2022
These guys are just awesome..

Intuitiv navigasjon for en sømløs brukerreise.

Hva gjør vi ?


Vi designer moderne, responsive nettsteder som bygger på brukergrensesnitt- og UX-prinsipper. Nettstedene våre skaper ikke bare kontakt med målgruppen din, men optimaliserer rangeringen og konverteringen av mulige kunder, slik at din tilstedeværelse på nettet gir konkrete resultater.

  • Brukervennlige nettsider
  • Responsiv design
  • Økte konverteringer
Engasjerende funksjoner som holder på oppmerksomheten.

Hvorfor velge oss ?


Når du jobber med oss vet du hvem du skal forholde deg til. Vi jobber for å få til målene vi setter sammen, og tilbyr forskjellige løsninger som kan bidra til vekst, synlighet og en bedre profil.


Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling,

support og markedsføring

Designer hos Project JD

Darko

Design, SEO, utvikling

og merkevarebygging

Kort om oss


Et lite team gjør enkel kommunikasjon

Vi lytter godt og finner gode løsninger

Vi er klare til å ta det ekstra steget for deg

Vi er motiverte for å bygge noe fantastisk

Vi har ferdigheter for å lage det du trenger

Vårt mål er å forbedre virksomheten din

Brukerfokusert design som gir resultater.

Ofte stilte spørsmål .


Ser du ikke et svar på det du lurer på, kan du alltid ringe og spørre oss direkte.


Hva er prosessen for å designe et nytt nettsted?

Vår prosess starter med en konsultasjon for å forstå dine behov og mål. Deretter lager vi et designforslag basert på dine krav. Etter godkjenning begynner vi utviklingen, inkludert design og testing. Til slutt lanserer vi nettstedet og gir deg opplæring i hvordan du kan administrere det.


Hvor lang tid tar det å designe og utvikle et nytt nettsted?

Tidsrammen for et nytt nettsted avhenger av prosjektets kompleksitet og omfang. Vanligvis, for et mindre nettsted med 5-10 sider, tar det mellom 4-8 uker fra start til lansering. Vi gir deg en detaljert tidsplan etter den innledende konsultasjonen.


Kan jeg se designutkastet før nettstedet går live?

Absolutt! Vi involverer deg i hver fase av designprosessen. Du vil få se og gi tilbakemelding på designutkast før vi går videre til utviklingsstadiet. Dette sikrer at sluttresultatet oppfyller dine forventninger.


Er nettstedet mitt optimalisert for mobile enheter?

Ja, alle våre nettsteder er designet for å være fullstendig responsive. Dette betyr at de ser flotte ut og fungerer optimalt på alle enheter, inkludert mobiltelefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner.


Tilbyr dere vedlikehold etter at nettstedet er lansert?

Ja, vi tilbyr vedlikeholdstjenester for å holde nettstedet ditt oppdatert og sikkert etter lansering. Dette inkluderer innholdsoppdateringer, sikkerhetsoppdateringer, ytelsesoptimalisering, og support for eventuelle tekniske problemer som måtte oppstå.

SEO-vennlig for bedre synlighet på nett.

Ønsker du suksess på nettet ?


Kontakt oss i dag .
Rull til toppen