Logo project JD

Kontakt oss direkte på : +47 45 19 50 71

Google Ads


Din tid – Dine mål – Vår kompetanse

Nå ut til nye kunder med Google Ads
Effektive kampanjer for synlighet og trafikk. Vi optimaliserer dine annonser for maksimal konvertering.

Våre kunder


Maksimer din synlighet på nettet.
Hva er Google Ads ?

Google Ads er en digital markedsføringsplattform utviklet av Google som lar bedrifter og annonsører plassere annonser på ulike Google-plattformer, inkludert Google-søk, YouTube, Google Display Network og andre Google-eide eiendommer. Ved å opprette og administrere annonser gjennom Google Ads, kan du potensielle kunder mens de søker etter produkter, tjenester eller informasjon på Google. 

Hvorfor Google Ads ?

Å lage Google Ads kampanjer kan være en god måte å finne nye kunder og øke trafikken på nettstedet. Kampanjer er spisset mot dine potensielle kunder, og det er enkelt å se hvor mye penger du bruker, og hvor mye du får tilbake for det. I tillegg kan disse kampanjene hjelpe å få oversikt over søkeord, noe som kan brukes for å styrke nettsiden på andre måter.

Fordeler med Google Ads

Økt synlighet

Med vår ekspertise øker vi synligheten til bedriften din på Google-plattformen, slik at potensielle kunder oppdager deg når de søker etter produkter eller tjenester relatert til din bransje.

Økt trafikk

Gode kampanjer bidrar til å øke trafikken til nettstedet ditt, slik at du kan nå flere potensielle kunder og øke salget eller konverteringene dine.

Spare tid og ressurser

Vi tar oss av alle aspekter av Google Ads-kampanjene dine, fra oppsett til løpende optimalisering, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Treff riktig målgruppe hver gang.

Hva sier folk om oss ?


linn christiansen
linn christiansen
14/05/2024
Svært fornøyd. God kvalitet på tjenesten, godt samarbeid, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.
Angelica Linnea
Angelica Linnea
28/03/2024
These guys did a great job building my homepeage! They guided me, asked me the right questions to find out what content, picture, text and what colours to pick, and they designed it suiting my style. the website looks very beautiful and professional and i am super happy about it. https://helfri.no/ If you want to work with highly competent people that also can help you frame your message onto a webpage and are looking out for your best interest, these are the people. Thank you so much for you services!
Richard Davis
Richard Davis
04/02/2024
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Project JD har levert. Vi trengte en 1-page side. Det var viktig for oss å ranke lokalt i Bergen. Project JD har levert det. Nettsiden ranket topp 3 på viktige søkeord etter allerede 4 måneder. Det har ledet til økt synlighet, flere leads og nye kunder. Samarbeidet meg Jarko og Darko har vært veldig bra. De har vært tilgjengelig og engasjert i prosjektet fra start til slutt. Den personlige tilnærmingen gjorde det enkelt for oss å formidle våre ønsker, og de oversatte det til en fungerende nettside. Vi ser fram til å samarbeide med Project JD igjen, og kan anbefale deres ekspertise.
kristen steiner
kristen steiner
18/01/2024
Could not be happier with the collaboration with Project JD and our two fantastic websites. I highly recommend these guys!
Sigbjørn Klungsøyr Melve
Sigbjørn Klungsøyr Melve
11/01/2024
Vi er veldig fornøyde med nettsiden Jarko og Darko hjalp oss med: www.flyselskapetbergen.no. De har vært veldig involvert i prosjektet, og det har vært enkelt å komme i kontakt de med gjennom hele prosessen. Anbefales sterkt! :)
Harald Hrubos-Strøm
Harald Hrubos-Strøm
18/12/2023
Nice and friendly development and collaboration with the web page Nosm.no
Vegard Sørhus
Vegard Sørhus
21/08/2023
Kjempefornøyd med nettsiden! Project JD leverer flotte nettsider som avtalt. Personlig og god service!
Pawel Paszek
Pawel Paszek
01/12/2022
I recommend these guys
Sigurd Torstveit
Sigurd Torstveit
30/11/2022
These guys are just awesome..

Øk trafikken med effektive annonser.

Hva gjør vi ?


Ved å lage Google Ads kampanjer kan vi hjelpe deg å øke konverteringen med målrettet trafikk og strategiske søkeord. Vi optimaliserer annonsene dine for maksimal synlighet og sørger for at bedriften din skiller seg ut i det konkurranseutsatte digitale landskapet.

Fullstendig kampanjeadministrasjon • Skreddersydde annonsestrategier • Målbare resultater og rapportering • Følge med og justere kampanjer underveis for å få mest ut av de • Grundig nøkkelordforskning og optimalisering

Konverter besøkende til betalende kunder.

Hvorfor velge oss ?


Når du jobber med oss vet du hvem du skal forholde deg til. Vi jobber for å få til målene vi setter sammen, og tilbyr forskjellige løsninger som kan bidra til vekst, synlighet og en bedre profil.


Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling,

support og markedsføring

Designer hos Project JD

Darko

Design, SEO, utvikling

og merkevarebygging

Kort om oss


Et lite team gjør enkel kommunikasjon

Vi lytter godt og finner gode løsninger

Vi er klare til å ta det ekstra steget for deg

Vi er motiverte for å bygge noe fantastisk

Vi har ferdigheter for å lage det du trenger

Vårt mål er å forbedre virksomheten din

Skreddersydd annonsering for din bedrift.

Ofte stilte spørsmål .


Ser du ikke et svar på det du lurer på, kan du alltid ringe og spørre oss direkte.


Hva er Google Ads, og hvordan fungerer det?

Google Ads er en annonseplattform som lar deg vise annonser på Google Søk, YouTube, og andre nettsteder i Googles annonsenettverk. Du betaler for annonser basert på klikk (CPC) eller visninger (CPM). Annonsene dine blir vist til folk som søker etter produkter eller tjenester som ligner på dine, noe som øker sjansen for konverteringer.


Hvordan kan dere hjelpe med å lage effektive Google Ads-kampanjer?

Vi hjelper deg med å lage målrettede kampanjer ved å utføre nøkkelordforskning, skrive engasjerende annonsetekster, designe attraktive annonser, og sette opp målrettingsparametere. Vi overvåker og justerer kampanjene løpende for å sikre maksimal ROI. (Overvåkning av kampanjene kan også utvides med hjelp av Google Analytics eller Google Search Console.)


Hvor mye koster det å bruke Google Ads?

Kostnadene varierer avhengig av faktorer som konkurransen om nøkkelordene du målretter, ditt budsjett, og bransjen din. Vi hjelper deg med å sette et passende budsjett og optimalisere budstrategien for å få mest mulig ut av hver annonsekrone.


Hvordan måler dere suksessen til en Google Ads-kampanje?

Vi måler suksessen ved å analysere ulike metrikker som klikkrate (CTR), kostnad per klikk (CPC), konverteringsrate, og avkastning på annonseringsutgifter (ROAS). Vi gir deg regelmessige rapporter og innsikt for å vise hvordan kampanjene dine presterer og hva som kan forbedres.


Kan jeg se resultatene av mine Google Ads-kampanjer i sanntid?

Ja, du har tilgang til Google Ads-kontoen din hvor du kan se resultater i sanntid. Vi gir deg også detaljerte rapporter og innsikt slik at du kan forstå ytelsen til kampanjene dine og foreta informerte beslutninger for fremtidige strategier.

Bli synlig der dine kunder er.

Ønsker du suksess på nettet ?


Kontakt oss i dag .
Rull til toppen