CASE STUDY

NOSM

Vi hadde æren av å utvikle en enkel og brukervennlig WordPress-nettside for NOSM eller Norsk Forening for Søvnmedisin. Målet med prosjektet var å skape en informativ og engasjerende nettside for helsepersonell og forskere som arbeider med søvn, søvnproblemer og søvnsykdommer. Vi valgte en enkel og ryddig design med fargene hvit, svart og blått for å fremheve foreningens profesjonalitet og viktigheten av søvnrelaterte spørsmål.

Aktuelt side

Engasjere besøkende og holde dem oppdatert om foreningens aktiviteter.

Design

Informativ, enkel og ryddig designkonsept.

CASE STUDY: NOSM

Denne nettsiden fremhever foreningens profesjonalitet og viktigheten av søvnrelaterte spørsmål.

Mobiltelefon som viser meny til Nosm.no

Nettsidestruktur

Vi opprettet flere sider for å organisere informasjonen på en oversiktlig måte. Hovedmenyen inkluderte faner som "Aktuelt", "Retningslinjer" og "Om oss" og undermeny med "Vedtekter", "Logo", "Medlemskap" og "Lenker". Dette gjorde det enkelt for besøkende å finne den informasjonen de søkte etter.

Mobiltelefon som viser sidestolpen til Nosm.no

Sidestolpen

Vi integrerte søkefeltet i sidestolpen som tillot besøkende å søke raskt gjennom både aktuelle og arkiverte nyheter på Nosm.no. I samme feltet integrerte vi påmelding på nyhetsbrevet og sosiale medieikoner der vi finner Norsk Forening for Søvnmedisin på Facebook. Dette ga besøkende en ekstra kanal for å holde seg oppdatert og delta i diskusjoner.

Mobiltelefon som viser en logosiden til Nosm.no

Logotype

For å kunne finne en retning vi ønsket å gå med Nosm.no – redesignet vi først deres logo. Ettersom foreningen allerede hadde koblet deres profil med Hypnos – den greske gud av søvn, – ble jo selve symbolet tegnet på nytt og utformet slik at den holder en veldig minimalistisk stil.

Aktuelle hendelser

Vi inkluderte en "Aktuelt" side og sørget for at nettsiden skal holde seg oppdatert med aktuelle hendelser, nyheter og kronikker relatert til søvnforskning og søvnsykdommer. Der publiseres også informasjon om kommende arrangementer, kongresser som Norsk Forening for Søvnmedisin var eller er involvert i. Dette inkluderte lenker til relevante artikler fra pålitelige kilder. Dette bidro også til å engasjere besøkende og de kan holde seg oppdatert på den siste forskningen, foreningens aktiviteter og debattene.


Ressurser og retningslinjer

Vi opprettet en "Retningslinjer" side der vi samlet nasjonale og internasjonale retningslinjer og anbefalinger for søvndiagnostikk. Dette var en verdifull ressurs for helsepersonell og forskere som ønsket å holde seg oppdatert på beste praksis og standarder innen søvnmedisin.


Kontaktinformasjon

Vi inkluderte en "Kontakt" side med foreningens kontaktinformasjon. Besøkende kunne sende en e-post eller bruke et kontaktskjema for å komme i kontakt med Norsk Forening for Søvnmedisin. Vi oppmuntret også besøkende til å melde seg på nyhetsbrevet for å få jevnlige oppdateringer om foreningens aktiviteter.


Avsluttende tanker

Vi er stolte over å ha bidratt til opprettelsen av en informativ nettside for Norsk Forening for Søvnmedisin. Denne nettsiden gir et viktig ressurs for helsepersonell og forskere som arbeider med søvnrelaterte spørsmål. Med sin enkle design og ryddige struktur gjør nettsiden det enkelt for besøkende å finne relevant informasjon og holde seg oppdatert på foreningens aktiviteter.


Vi ser frem til å samarbeide med flere organisasjoner innen helsefeltet og bidra til deres digitale suksess. Sjekk andre nettsider vi har designet for våre kunder og ta kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og behov.

Ønsker du suksess på nettet?
Kontakt oss i dag!

Tekniske løsninger

''Vi oversetter dine forretningsbehov og utfordringer til praktiske, tekniske løsninger som genererer nye potensielle kunder og øker salget ditt.''

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Rull til toppen