CASE STUDY

Flyselskapet

Vi hadde gleden av å utvikle en nettside for Flyselskapet Bergen, en fritidsklubb for ungdom mellom 13 og 18 år. Målet med prosjektet var å lage en nettportal for Hyssingen Produksjonsskole og deres klubb for ungdom i Bergen. Dette er en klubb som inviterer alle som har lyst eller mangler å gjøre noe i fritiden. Denne portalen er ment til å invitere ungdom som har det vanskelig, til en trygg arena for moro og utforskning. Vi ønsket å skape en ungdommelig og brukervennlig nettside som fremhever lek, aktiviteter og en unik tilnærming. Vi fokuserte på enkel navigering og en leken stil, med Tjommiene og deres superkraft i fokus, for å sikre at besøkende på nettstedet får en følelse av dette stedet og ønsker å komme.

Meny-overskrift

Introduserer til Flyselskapets formål.

Design

Komplementære farger som skaper et levende miljø.

CASE STUDY: FLYSELSKAPET

Denne nettsiden formidler budskapet om en trygg, inkluderende, og kreativ arena for ungdom.

Mobiltelefon som viser en av tjommiene hos Flyselskapet og hans superpower

Design og fargevalg

Hovedmålet med prosjektet var å skape en nettside som appellerer til ungdom i alderen 13 til 18 år. Dette krevde en kreativ tilnærming til design. Fargene orange og nyanser av blå er komplementære, livlige og ungdommelige, og de skaper et levende miljø som er innbydende. I tillegg presenterte vi alle Tjommiene i form av en superhelt-kort.

Mobiltelefon som viser info om aktiviteter hos Flyselskapet

Nettsidestruktur

Hjemmesiden gir en varm velkomst og gir umiddelbar tilgang til viktige seksjoner som Aktiviteter, Tjommiene, og Kontakt. Vi gir detaljert informasjon om tilgjengelige aktiviteter, mens siden om Tjommiene gir mer innsikt i medlemmene og deres "superkrefter". Dette skaper en forbindelse med ungdommene. Kontaktinformasjon er lett tilgjengelig, og nettstedet formidler budskapet om et trygt og inkluderende sted for ungdom.

Mobiltelefon som viser side om Tjommiene

Nettsideleementer

En fremtredende overskrift på hjemmesiden introduserer Flyselskapets formål. Navigasjonsmeny gir enkel tilgang til hele nettssiden. Aktivitetssiden presenterer varierte ting ungdom kan gjøre, med relevante bilder. Tjommiene forteller om tidligere Hyssingen skoleelever og deres personlige profiler, mens kontaktinfo er tydelig synlig. Dette gjør det enkelt for besøkende å bli kjent med prosjektet og alle involverte.

Historien

Historien bak Flyselskapet er hjerteskjærende og inspirerende på samme tid. Smertefullt tap av liv av en tidligere elev ved Hyssingen Produksjonsskole rørte både elever og ansatte, og i det øyeblikket ble det klart at noe måtte gjøres. Nicholas sin lidenskap for rap og referanser til "fly" i tekstene hans inspirerte navnet for denne fritidsklubben.

Flyselskapet er en påminnelse om hvor kraftig et samfunn kan være når det kommer sammen for å støtte, beskytte, og forhindre at flere unge liv går tapt. Flyselskapet er mer enn bare en klubb; det er et kjærlighetsbrev til ungdommene i Bergen og et symbol på håp og fellesskap.


Aktiviteter

Denne siden presenterer Flyselskapet som en pulserende oase av aktiviteter og muligheter for ungdommer i Bergen. Her vil ungdom få lese om deres medieverksted og et musikkstudio som gir ungene muligheten til å utforske sine kreative sider. For de som er gaming-entusiaster, er det dataspill og gamingmuligheter som gir timevis med moro.


Flyselskapet inviterer også til kunst, gaming, musikkproduksjon, brett- og kortspill og generelt til en avslappet atmosfære i klubben. Det viktigste var å vise at alle som ønsker å komme kan delta så mye eller så lite som de ønsker. Flyselskapet handler om å skape et inkluderende miljø hvor ungdommer kan utforske sine lidenskaper og interesser i sitt eget tempo.


Tjommiene

Tjommiene er hjertet og sjelen til Flyselskapet. De er unge voksne med livserfaring som forstår ungdommers utfordringer og behov, og derfor har alle blitt presentert som superhelter med sine unike "superpowers". Som et eksempel, en av superheltene har planlegging som superkraft. Med over 10 000 timer på Steam, viser denne superhelten en utrolig dedikasjon til å organisere og gjennomføre aktiviteter. Hans superkraft gjør en enorm forskjell i Flyselskapets drift. Sammen utgjør Tjommiene hjertevarmen og styrken til Flyselskapet, og de er dedikert til å hjelpe ungdommene å blomstre.


Avsluttende tanker

Vi er stolte av å ha bidratt til bygge nettsiden til Flyselskapet, en digital plattform som vil bringe ungdom sammen, oppmuntre dem til å utforske, og viktigst av alt, gi dem en følelse av fellesskap og trygghet. Denne nettsiden skiller seg ut med sitt lekende stil, og fremhever klubbens fokus på et trygg sted der alle er superhelter. Vi er sikre på at nettsiden vil vokse mer, tiltrekke seg mange ungdom og bidra til tryggere Bergen by.


Vi ser frem til å samarbeide med flere lokale organisasjoner, foreninger, klubber og bedrifter, og bidra til deres digitale suksess. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere om dine behov, og sjekk også ut andre prosjekter vi har laget.

Ønsker du suksess på nettet?
Kontakt oss i dag!

Tekniske løsninger

''Vi oversetter dine forretningsbehov og utfordringer til praktiske, tekniske løsninger som genererer nye potensielle kunder og øker salget ditt.''

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Rull til toppen