CASE STUDY

Hel og Fri

Vi hadde gleden av å utvikle en nettside for Hel & Fri, en ny lokal bedrift i Bergen som spesialiserer seg på enhetsterapi. Målet med prosjektet var å skape en stilren nettside med rolige grønne farger som fremhever mye informasjon om den unike terapien og forskjellige typer behandlinger. Vi fokuserte på strategisk plassering av «Call to Action» (CTA)-elementer øverst på nettsiden for å sikre at besøkende enkelt kunne kontakte terapeuten.

CTA plassering

Oppfordrer for kontakt eller mer info om behandlingene.

Design

Enkel design med grønne farger som legger vekt på ro.

CASE STUDY: HEL OG FRI

Denne nettsiden fremhever bedriftens fokus på livsenergi og behandlinger uten bivirkninger.

Mobiltelefon som viser en del av hovedsiden til Helfri.no

Viktige punkter

For å engasjere besøkende, måtte vi fokusere på å gi utfyllende informasjon om denne alternative tilnærmingen til helbredelsen allerede på hovedsiden. Både de ulike behandlingene, terapeutens fokus og virksomhetens visjon har fått plass på denne siden. Tanken bak dette var å fortelle kort men presist om hele konseptet bak enhetsterapien.

Mobiltelefon som viser info om blomsterterapi på Helfri.no

Design og fargevalg

Vi valgte å lage nettsiden med fire enkle sider som fokuserer på akkurat det nødvendige for bedriftens presentasjon og online drift. Nettsiden er preget av en olivengrønn fargepalett med hvitt bakgrunn. Dette er ment å skape en stilren og rolig atmosfære som går i takt med bedriftens visjon om ro, energi, helbredelse og livsglede.

Mobiltelefon som viser FAQ på Helfri.no

FAQ seksjon

Vi inkluderte en "FAQ" seksjon der vi besvarte noen vanlige spørsmål om enhetsterapien. Dette vil bidra til å gi potensielle klienter noe ekstra informasjon og avklaring på deres mulige bekymringer.

Nettsidestruktur

Nettsiden er som sagt flersidig men enkel, der hovedmenyen inkluderer faner som "Hjem", "Behandlinger", "Blog" og "Kontakt". Dette gjør det ganske intuitivt for besøkende å navigere på nettsiden og finne relevant informasjon. Blog er ment å være en ekstra kilde til relevante spørsmål angående tema som enhetsterapi, behandlingstypene, alternativ medisin, forskjellige veiledninger og tips.

Behandlingstyper

Under "Behandlinger" presenterte vi de forskjellige behandlingstypene som tilbys, inkludert blomstermedisin, 1:1 behandling, veiledning over nett og et 9-ukers veiledningsprogram. Vi ga en beskrivelse av hver behandlingstype, inkluderte pris, varighet og brukte teknikker. Dette gir potensielle klienter en oversikt over mulighetene og hjelper dem med å velge den behandlingen som passet best for dem.


Om terapeuten

Vi presenterte terapeuten som forteller om sin egen reise og motivasjon for å hjelpe andre gjennom enhetsterapi. Vi beskrev også tilnærmingen til veiledningen og de ulike verktøyene som brukes under behandlingene. Dette gir potensielle klienter en forståelse av terapeutens bakgrunn og erfaring.


Kontakt og booking

Vi inkluderte en "Kontakt" side der potensielle klienter kan ta kontakt og booke en gratis samtale. Vi oppfordrer alle besøkende til å fylle ut et kontaktskjema eller kontakte terapeuten direkte for å avtale en samtale og finne ut hvordan enhetsterapi kunne hjelpe dem.


Avsluttende tanker

Vi er stolte av å ha bidratt til opprettelsen av en informativ nettside for Hel & Fri, – en lokal bedrift i Bergen som driver med enhetsterapi. Denne nettsiden vil gi potensielle klienter muligheten til å utforske den ganske ukjente type terapien og behandlingsalternativene, og for å starte sin reise mot bedre helse og velvære. Vi er sikre på at nettsiden vil tiltrekke seg mange potensielle kunder og bidra til bedriftens suksess.

Vi ser frem til å samarbeide med flere lokale bedrifter og bidra til deres digitale suksess. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og behov. Og, sjekk også ut andre nettsider vi har laget.

Ønsker du suksess på nettet?
Kontakt oss i dag!

Tekniske løsninger

''Vi oversetter dine forretningsbehov og utfordringer til praktiske, tekniske løsninger som genererer nye potensielle kunder og øker salget ditt.''

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Rull til toppen