CASE STUDY

Byks Kurs

Vi hadde gleden av å utvikle en veldig minimalistisk WordPress-nettside for Byks kurs, en bedrift som tilbyr hjelp for arbeidsledige. Målet med prosjektet var å skape en simpel og brukervennlig nettside som informerte arbeidsledige om kursene som tilbys og oppfordret dem til å delta. Vi valgte en fargepalett med hvitt og svart for å skape et profesjonelt og tydelig uttrykk.

Fremhevet erfaring

Skaper tillit og troverdighet hos potensielle kursdeltakere.

Design

Minimalistisk designkonsept med enkel og presis info.

CASE STUDY: BYKS KURS

Denne nettsiden oppfordrer arbeidsledige til kontakt og fremhever eier sin erfaring og faglig kompetanse.

Mobiltelefon som viser hovedsiden til Bykskurs.no

Design og fargevalg

Før vi valgte å utforme siden så enkelt som den er, designet vi også bedriftens logo. I følge Det Norske Akademiske Ordbok, selve ordet "byks" betyr å hoppe plutselig eller å ta et kraftig hopp, å kaste seg fremover eller å med andre ord å ta et steg fremover. Dette prøvde vi å skape med symbolikken i logoen, der pilen drar seg fremover eller utformer et steg fremover. Logoen i svart og blått gir et profesjonelt utrykk, mens nettsiden som har hvitt bakgrunn, legger til et veldig tydelig designuttrykk.

Mobiltelefon som viser en del av hovedsiden til Bykskurs.no

Kontakt

På "Kontakt" siden oppfordret vi besøkende til å ta kontakt med Byks kurs for å få mer informasjon og melde seg på kursene. Vi inkluderte en kontaktform og informasjon om hvordan man kan nå dem via telefon eller e-post. På hver av de tre sidene som utformer denne nettsiden, plasserte vi delingsknappene for sosiale medier. Slik oppfordres besøkende til å spre budskapet.

Mobiltelefon som viser meystruktur til Bykskurs.no

Menystruktur

Vi utviklet en enkel nettsidestruktur som inkluderte fanene "Hjem", "Om Byks kurs" og "Kontakt". Dette gjorde det enkelt for besøkende å navigere og finne relevant informasjon om kursene. I tillegg til menyen plasserte vi ikoner for sosiale medier og telefonkontakt rett under menylenker, for å gjøre dem lett tilgjengelig.

Om Byks kurs

Vi ønsket å gi en kort introduksjon til Byks kurs og deres mål om å hjelpe arbeidsledige med å finne en jobb. Vi fremhevet deres erfaring og faglige kompetanse som en fordel for kursdeltakerne. Vi informerte også om deres strategiske tilnærming og målet om å gi deltakerne en god mulighet til å ta et "byks" i deres karriere.


Kursinformasjon

Under denne delen presenterte vi kort om kursene som tilbys. Vi inkluderte informasjon om hvordan man finner en jobb og betingelsene for å delta på kurset. Vi oppfordret også besøkende til å kontakte Byks kurs for mer informasjon og for å melde seg på.


Kursholder

Vi presenterte kursholderen og ga en kort oversikt over hans omfattende erfaring og bakgrunn. Her fremhevet vi hans lederroller innen både de offentlige og private sektorer, samt hans suksess i å oppnå gode resultater. Dette vil bidra til å skape tillit og troverdighet hos potensielle kursdeltakere.


Avsluttende tanker

Vi er glade for å ha bidratt til opprettelsen av en enkel og minimalistisk nettside for Byks kurs, som oppfordrer arbeidsledige til å delta på kurset og ha en mulighet til å finne en jobb. Denne nettsiden gir enkel og tydelig informasjon om kursene og oppfordrer besøkende til å ta kontakt.

Vi ser frem til å fortsette å hjelpe lignende bedrifter med å bygge sin digitale tilstedeværelse og bidra til å skape positive endringer i folks liv. Sjekk andre design prosjekter vi har vært en del av og ta gjerne kontakt med oss for å diskutere dine prosjekter og behov.

Rull til toppen