Logo project JD

Kontakt oss direkte på : +47 45 19 50 71

Vedlikehold


Din tid – Dine mål – Vår kompetanse

Fokuser på virksomheten din
Vi sørger for å holde nettstedet ditt oppdatert og sikkert. Skreddersydde pakker for dine behov.

Våre kunder


Vi tar hånd om ditt nettsted – du fokuserer på vekst.
Hva er Vedlikehold ?

Under vedlikehold inkluderes en rekke tjenester. Vi tilbyr en omfattende løsning for styring og vedlikehold av deres nettsted, avhengig av det du trenger: 

 • Nettsideoppdateringer
 • Innholdsadministrasjon
 • Sikkerhetsoppdateringer
 • Ytelsesoptimalisering

Ved å outsource nettsidestyringen til profesjonelle, hjelper du bedriften din til å opprettholde et optimalt fungerende nettsted som tiltrekker seg besøkende og støtter forretningsmålene deres. 

Hvorfor trenges Vedlikehold av nettsiden ?

Nettsiden er det sentrale stedet for din digitale tilstedeværelse og er laget for å hjelpe deg å vokse. Akkurat som en bil, trenger en nettside vedlikehold for å være i god stand og oppnå de målene og resultatene som er satt opp.

Om du ønsker å rangere høyt eller finne kunder via Google Ads, trenges det jevnlig oppdatering av tekst og innhold. På den måten kan vi sørge vi for at nettsiden leverer resultater. Vi anbefaler derfor at du overlater den jobben til oss. Når vi jobber sammen, blir vi en del av teamet ditt. Vi tar oss av nettsiden og din digitale markedsføring slik at du kan ha fokus på andre viktige områder.

Vedlikehold og administrering av siden gjør at eventuelle problemer blir tidlig oppdaget, at du unngår store sikkerhetsbrudd, og at nettsiden fungerer som den skal.

Fordeler med å utføre Vedlikehold ?

Bedre konvertering

Ved å opprettholde en optimal fungerende nettside, bidrar vi til å forbedre brukeropplevelsen og øke sannsynligheten for konverteringer og tilbakevendende besøk.

Spare tid

Ved å outsource nettstedsstyringen frigjør du verdifull tid og ressurser som du kan bruke på kjernevirksomheten.

Kontinuerlig oppdatering

Vi sikrer at ditt nettsted holdes oppdatert med de nyeste teknologiene, innholdet og sikkerhetsoppdateringene. Dette gir en jevn og optimal brukeropplevelse for besøkende.

Alltid oppdatert, alltid sikker.

Hva sier folk om oss ?


linn christiansen
linn christiansen
14/05/2024
Svært fornøyd. God kvalitet på tjenesten, godt samarbeid, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.
Angelica Linnea
Angelica Linnea
28/03/2024
These guys did a great job building my homepeage! They guided me, asked me the right questions to find out what content, picture, text and what colours to pick, and they designed it suiting my style. the website looks very beautiful and professional and i am super happy about it. https://helfri.no/ If you want to work with highly competent people that also can help you frame your message onto a webpage and are looking out for your best interest, these are the people. Thank you so much for you services!
Richard Davis
Richard Davis
04/02/2024
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Project JD har levert. Vi trengte en 1-page side. Det var viktig for oss å ranke lokalt i Bergen. Project JD har levert det. Nettsiden ranket topp 3 på viktige søkeord etter allerede 4 måneder. Det har ledet til økt synlighet, flere leads og nye kunder. Samarbeidet meg Jarko og Darko har vært veldig bra. De har vært tilgjengelig og engasjert i prosjektet fra start til slutt. Den personlige tilnærmingen gjorde det enkelt for oss å formidle våre ønsker, og de oversatte det til en fungerende nettside. Vi ser fram til å samarbeide med Project JD igjen, og kan anbefale deres ekspertise.
kristen steiner
kristen steiner
18/01/2024
Could not be happier with the collaboration with Project JD and our two fantastic websites. I highly recommend these guys!
Sigbjørn Klungsøyr Melve
Sigbjørn Klungsøyr Melve
11/01/2024
Vi er veldig fornøyde med nettsiden Jarko og Darko hjalp oss med: www.flyselskapetbergen.no. De har vært veldig involvert i prosjektet, og det har vært enkelt å komme i kontakt de med gjennom hele prosessen. Anbefales sterkt! :)
Harald Hrubos-Strøm
Harald Hrubos-Strøm
18/12/2023
Nice and friendly development and collaboration with the web page Nosm.no
Vegard Sørhus
Vegard Sørhus
21/08/2023
Kjempefornøyd med nettsiden! Project JD leverer flotte nettsider som avtalt. Personlig og god service!
Pawel Paszek
Pawel Paszek
01/12/2022
I recommend these guys
Sigurd Torstveit
Sigurd Torstveit
30/11/2022
These guys are just awesome..

Hold deg foran konkurrentene med jevnlige oppdateringer.

Hva gjør vi ?


Vi optimaliserer innholdet og ytelsen av ditt nettsted. Ved å utføre daglige, ukentlige eller månedlige oppdateringer og sjekk, sørger vi for at nettsiden din holder seg i god stand, døgnet rundt. Vedlikehold, administrering og oppdatering kan omfatte:

 • Hosting
 • Sikkerhetskontroller
 • Lage backups
 • Oppdatere plugins
 • Oppdater WordPress
 • Overvåke trafikken
 • Sørge for at nettsiden er rask
 • Oppdatere tekst og bilder
La oss håndtere teknikken, du håndterer kundene.

Hvorfor velge oss ?


Når du jobber med oss vet du hvem du skal forholde deg til. Vi jobber for å få til målene vi setter sammen, og tilbyr forskjellige løsninger som kan bidra til vekst, synlighet og en bedre profil.


Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling,

support og markedsføring

Designer hos Project JD

Darko

Design, SEO, utvikling

og merkevarebygging

Kort om oss


Et lite team gjør enkel kommunikasjon

Vi lytter godt og finner gode løsninger

Vi er klare til å ta det ekstra steget for deg

Vi er motiverte for å bygge noe fantastisk

Vi har ferdigheter for å lage det du trenger

Vårt mål er å forbedre virksomheten din

Maksimal oppetid, minimal innsats.

Ofte stilte spørsmål .


Ser du ikke et svar på det du lurer på, kan du alltid ringe og spørre oss direkte.


Hva inkluderer vedlikeholdstjenesten for nettsiden min?

Vår vedlikeholdstjeneste inkluderer regelmessige oppdateringer av innhold, sikkerhetsoppdateringer, ytelsesoptimalisering, backup og gjenoppretting, samt overvåking av nettstedets funksjonalitet for å sikre at alt fungerer som det skal.


Hvor ofte vil nettstedet mitt bli oppdatert?

Vi utfører oppdateringer ukentlig for å sikre at nettstedet ditt alltid er oppdatert med de nyeste sikkerhetsfunksjonene og innholdsforbedringene. I tillegg kan vi utføre akutte oppdateringer ved behov.


Hva skjer hvis nettstedet mitt går ned eller får problemer?

Vi overvåker nettstedet ditt døgnet rundt og vil umiddelbart bli varslet om eventuelle problemer. Vårt team vil arbeide raskt for å identifisere og løse problemet slik at nettstedet ditt kommer tilbake på nett så raskt som mulig.


Kan jeg gjøre endringer på nettstedet selv?

Ja, du har full tilgang til å gjøre endringer på nettstedet ditt. Vi gir deg også opplæring og støtte slik at du kan gjøre enkle oppdateringer selv. For større eller mer tekniske endringer er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe.


Hvordan sikrer dere at nettstedet mitt er trygt fra hackerangrep?

Vi implementerer de nyeste sikkerhetstiltakene og oppdateringene for å beskytte nettstedet ditt mot trusler. Dette inkluderer brannmurer, malware-skanning, sikkerhetskopiering, og regelmessige sikkerhetsanalyser for å identifisere og eliminere potensielle sårbarheter.

Hold nettstedet ditt friskt og relevant.

Ønsker du suksess på nettet ?


Kontakt oss i dag .
Rull til toppen