Logo project JD

Kontakt oss direkte på : +47 45 19 50 71

Google Analytics


Din tid – Dine mål – Vår kompetanse

Få innsikt i din side med Google Analytics
Vi sporer besøkende, analyserer data, og hjelper deg med å optimalisere nettstedet og strategien din.

Våre kunder


Dypere innsikt for bedre beslutninger.
Hva er Google Analytics ?

Google Analytics er et kraftig analyseverktøy som tilbys av Google, designet for å hjelpe bedrifter med å forstå og optimalisere ytelsen til deres nettsted og digitale kampanjer. Ved å samle inn og analysere data om besøkende, trafikk, konverteringer og mer, gir Google Analytics verdifull innsikt som kan brukes til å ta informerte beslutninger og forbedre nettstedets effektivitet og brukeropplevelse.

Hvorfor Google Analytics ?

Google Analytics en et kraftig og essensiel verktøy for å forstå yttelsen av nettstedet ditt. Det gir verdifull innsikt i traffik, brukeradferd og konverteringer. Dataen brukes for å forbedre nettsiden og spiller en sentral rolle i utviklingen av siden.

Fordeler med Google Analytics

Målbare resultater

Med omfattende rapporter og analyseverktøy kan vi måle effekten av dine digitale kampanjer, identifisere trender over tid og justere strategier for å oppnå bedre resultater.

Optimalisering av nettstedets ytelse

Ved å bruke innsikten fra Google Analytics kan bedrifter identifisere flaskehalser, feilsøke problemer og gjennomføre endringer som fører til en mer brukervennlig og konverterende nettstedopplevelse.

Datadrevne beslutninger

Med nøyaktige data og rapporter kan bedrifter ta informerte beslutninger om alt fra nettstedsdesign og innhold til markedsføringsstrategier og budsjettallokering.

Optimaliser din strategi med presis data.

Hva sier folk om oss ?


linn christiansen
linn christiansen
14/05/2024
Svært fornøyd. God kvalitet på tjenesten, godt samarbeid, hyggelige og profesjonelle. Anbefales på det varmeste.
Angelica Linnea
Angelica Linnea
28/03/2024
These guys did a great job building my homepeage! They guided me, asked me the right questions to find out what content, picture, text and what colours to pick, and they designed it suiting my style. the website looks very beautiful and professional and i am super happy about it. https://helfri.no/ If you want to work with highly competent people that also can help you frame your message onto a webpage and are looking out for your best interest, these are the people. Thank you so much for you services!
Richard Davis
Richard Davis
04/02/2024
Vi er veldig fornøyd med tjenesten Project JD har levert. Vi trengte en 1-page side. Det var viktig for oss å ranke lokalt i Bergen. Project JD har levert det. Nettsiden ranket topp 3 på viktige søkeord etter allerede 4 måneder. Det har ledet til økt synlighet, flere leads og nye kunder. Samarbeidet meg Jarko og Darko har vært veldig bra. De har vært tilgjengelig og engasjert i prosjektet fra start til slutt. Den personlige tilnærmingen gjorde det enkelt for oss å formidle våre ønsker, og de oversatte det til en fungerende nettside. Vi ser fram til å samarbeide med Project JD igjen, og kan anbefale deres ekspertise.
kristen steiner
kristen steiner
18/01/2024
Could not be happier with the collaboration with Project JD and our two fantastic websites. I highly recommend these guys!
Sigbjørn Klungsøyr Melve
Sigbjørn Klungsøyr Melve
11/01/2024
Vi er veldig fornøyde med nettsiden Jarko og Darko hjalp oss med: www.flyselskapetbergen.no. De har vært veldig involvert i prosjektet, og det har vært enkelt å komme i kontakt de med gjennom hele prosessen. Anbefales sterkt! :)
Harald Hrubos-Strøm
Harald Hrubos-Strøm
18/12/2023
Nice and friendly development and collaboration with the web page Nosm.no
Vegard Sørhus
Vegard Sørhus
21/08/2023
Kjempefornøyd med nettsiden! Project JD leverer flotte nettsider som avtalt. Personlig og god service!
Pawel Paszek
Pawel Paszek
01/12/2022
I recommend these guys
Sigurd Torstveit
Sigurd Torstveit
30/11/2022
These guys are just awesome..

Øk konverteringer med datadrevet innsikt.

Hva gjør vi ?


Vi bruker data i Google analytics for å forbedre nettsiden din. Det jobbes kontinuerlig med å følge med traffikken, konverteringer og ytelse for å oppnå de beste resultater.

Besøkende- og trafikkanalyse • Konverteringssporing og målgruppesegmentering • Kampanjesporing og ROI-analyse

Avdekk skjulte muligheter med analyser.

Hvorfor velge oss ?


Når du jobber med oss vet du hvem du skal forholde deg til. Vi jobber for å få til målene vi setter sammen, og tilbyr forskjellige løsninger som kan bidra til vekst, synlighet og en bedre profil.


Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling,

support og markedsføring

Designer hos Project JD

Darko

Design, SEO, utvikling

og merkevarebygging

Kort om oss


Et lite team gjør enkel kommunikasjon

Vi lytter godt og finner gode løsninger

Vi er klare til å ta det ekstra steget for deg

Vi er motiverte for å bygge noe fantastisk

Vi har ferdigheter for å lage det du trenger

Vårt mål er å forbedre virksomheten din

Se hva som fungerer og forbedre resten.

Ofte stilte spørsmål .


Ser du ikke et svar på det du lurer på, kan du alltid ringe og spørre oss direkte.


Hva er Google Analytics, og hvorfor bør jeg bruke det?

Google Analytics er et gratis verktøy som lar deg spore og analysere trafikken på nettstedet ditt. Det gir deg innsikt i hvordan besøkende interagerer med nettstedet ditt, hvilke sider de besøker, og hvor de kommer fra. Ved å bruke Google Analytics kan du optimalisere nettstedet ditt for bedre brukeropplevelse og høyere konverteringsrate.


Hvordan hjelper dere meg med å sette opp og konfigurere Google Analytics?

Vi hjelper deg med å sette opp Google Analytics ved å integrere sporingstaggen på nettstedet ditt, konfigurere viktige innstillinger som målsporing og e-handelssporing, og sikre at dataene samles inn korrekt. Vi tilpasser også rapportene slik at du får den innsikten som er mest relevant for din virksomhet.


Hvilke typer data kan jeg se i Google Analytics?

Google Analytics gir deg tilgang til en rekke data, inkludert antall besøkende, sidevisninger, gjennomsnittlig øktvarighet, trafikkilder, geografisk plassering av besøkende, demografi, enheter som brukes, og atferd på nettstedet. Dette hjelper deg med å forstå hvem dine besøkende er og hvordan de bruker nettstedet ditt.


Hvordan kan jeg bruke Google Analytics-data til å forbedre nettstedet mitt?

Du kan bruke Google Analytics-data til å identifisere hvilke sider som presterer godt og hvilke som trenger forbedring. For eksempel kan du se hvilke sider som har lavere engasjementstid, eller med andre ord høy avvisningsrate, og optimalisere dem for bedre brukeropplevelse. Du kan også analysere trafikkilder for å se hvilke markedsføringskanaler som gir best resultater og justere strategien din deretter.


Hvordan tolker jeg rapportene og innsikten fra Google Analytics?

Vi gir deg veiledning i hvordan du tolker rapportene fra Google Analytics. Vi viser deg hvordan du kan analysere nøkkeltall som sidevisninger, brukeratferd, konverteringsrater, og trafikkilder. Vi tilbyr også tilpassede rapporter og innsikter som hjelper deg med å ta datadrevne beslutninger for å forbedre din digitale strategi.

Innsikt som gir konkurransefortrinn.

Ønsker du suksess på nettet ?


Kontakt oss i dag .
Rull til toppen