HVA KOSTER EN NETTSIDE

Hvor mye koster det å lage det du ønsker?

Hva koster en nettside?

Nettsiden bør øke salget ditt, gi deg flere kunder og hjelpe deg og være en ressurs. Prisen er avhengig av forskjellige variabler. Hvor stor blir nettsiden, trenger vi å lage spesial tilpassede løsninger, eller SEO? Du kan lese mer om SEO pris, og hvordan SEO kan bidra til at nettsiden bidrar til at virksomheten din vokser. Etter at vi har kartlagt dine behov lager vi et forslag på hvordan vi tenker å lage nettsiden din, og gir deg et pristilbud.

Hva inneholder nettsiden?

Vi lager våre nettsider i WordPress. Det gir oss muligheten å lage en profesjonell siden tilpasset dine behov. Alle våre nettsider er responsive, det vil si at den tilpasser seg den skjermtypen den vises på, og er universell utformet. På den måten sørger vi for at alle som besøker nettsiden har en god brukeropplevelse. Alle sider inneholder standardløsninger som kontaktskjemaer, google maps, og er knyttet til dine sosiale medier.

Kan jeg gjøre endringer på nettsiden?

Hvis du ønsker å jobbe med oss og få resultat er målet vårt mer enn bare bygge eller redesigne nettsiden din. Om vi er ansvarlig for å levere resultat trenger vi å samarbeide langsiktig. En nettside er ikke en statisk enhet som er ferdig når den er laget. Den trenges å administrere fortløpende, og være oppdatert. Det er viktig at den er sikker. Om du ønsker å rangere høyt, trenges det jevnlig oppdatering av tekst og innhold. På den måten kan vi sørge vi for at nettsiden din leverer resultater. Vi anbefaler derfor at du overlater den jobben til oss slik at du kan bruke din kunnskap og arbeidskraft på andre områder.

Kan dere hjelpe med merkevarebygging?

Ja! Vi samarbeider med dyktige brand developers som kan hjelpe å utvikle produkte dit. Vi kan skape hele visuelle identitetet av produktet eller firmaet dit. Utforming av det visuelle må henge sammen for å skape merkevaren din. Om vi jobber sammen fra starten kan vi tilby en helhetlig tilnærming av nettsiden, logo, farger, markedsføringsmateriale, emballasjedesign osv.

Utvikling av nettside

Vi har 3 forskjellige pakker når det gjelder utvikling av nettsiden din. Alle pakker er fleksible. Først finner vi ut hva det er du trenger, også lager vi et forslag til deg.

Enkel
1-5 sider
Google analytics
Enkel SEO
Kontaktskjema
Delvis copywriting
Google maps
Kobling til sosiale medier
*Logo
Custom
Enkel pakke +
5-10 sider
Spesial tilpassede løsning**
Avansert SEO
2 språk
*Logo/ Identitet
Stor
Custom pakke +
10+ sider
Fullstendig tilpassede løsninger
Flere språk
Full copywriting

* Å lage logo/identitet design er en egen kostnad.

** Eksempler på tilpassede løsninger:

  • Medlemnettside
  • E-commerce/webshop
  • Bookingsystem
  • Integrasjoner med dine jobbsystemer

Månedlig vedlikehold

Vårt mål er å samarbeide langsiktig. For å oppnvirkelige resultater er det viktig å administrere siden din, og holde den oppdatert. God administrasjon og en oppdatert side er nøkkelen til å få flere leads, flere kunder og det beste omdømme. Vi sørger for at nettsiden din vokser med deg, og hjelper deg hvis noe går galt.

Vi har 3 forskjellige vedlikeholdspakker. Alle pakkene er fleksible, og kan endres eller sies opp med en måneds varsel!

Standard
Sikkerhetsoppdateringer
Oppdateringer av plug-ins
Backups
Sikkerhetskontroller

Utvidet

Standard +

Sjekke site-helse
Analyse av sidehastighet
Overvåke trafikken
Tilpasse SEO
Premium
Utvidet +
Markedskonsultasjon
Skrive/redigere webinnhold

Troverdighet

Å ha en nettside øker troverdigheten av virksomheten din.

Project JD

Hvorfor trenger du en nettside

Leads

En nettside kan gi deg leads og nye kunder.

Project JD

Hvorfor trenger du en nettside

Oppdateringer og kunngjøringer

Kundene dine kan finne informasjonen om virksomheten din døgnet rundt, og selv om det er utenom arbeidstiden kan de kontakte deg via e-post eller skjema.

Project JD

Hvorfor trenger du en nettside

Rull til toppen