HVA KOSTER EN NETTSIDE

Hvor mye koster det å lage det du ønsker?

Hva koster en nettside?

Nettsiden bør øke salget ditt, gi deg flere kunder og hjelpe deg å utvikle deg. Det er helt avhengig av hvor stor nettsiden blir, og hvilke behov du har hva nettsiden vil koste. Trenger vi å lage spesial tilpassede sider, trenger du en logo eller merkevarebygging, en nettbutikk eller integrasjoner med systemer du bruker i hverdagen? SEO pris er Etter at vi har kartlagt dine behov lager vi et forslag på hvordan vi tenker å lage nettsiden din, og gir deg et pristilbud.

Du kan også lese mer om SEO pris og hvor mye ønsker du at vi skal fokusere på SEO og tilpassing til Google sine krav. Det er noe vi absolutt anbefaler, men vi ønsker først og fremst å høre etter dine behov og dine ønsker. Deretter kan vi også komme med forslag og det vi ser kan hjelpe virksomheten din til å vokse.

Hva inneholder nettsiden?

Vi lager våre nettsider i WordPress fordi det gi muligheten for å lage den akkurat som du ønsker. Alle våre nettsider er responsive, det vil si at nettsiden tilpasser seg den skjermtypen den vises på, og vi setter opp SEO på sidene dine slik at Google vet at du finnes. Alle sider inneholder standardløsninger som kontaktskjemaer, google maps, google analytics, og er knyttet til dine sosiale medier.

Kan jeg gjøre endringer på nettsiden?

Vi skal hjelpe deg å sette opp alt og du vil ha full tilgang til nettsiden din etter at vi er ferdige. Om du ønsker å drifte siden selv er det altså fullt mulig, eller vi fortsetter samarbeidet og vi tar oss av vedlikehold slik at du kan bruke din kunnskap og arbeidskraft på andre områder.

Kan dere hjelpe med merkevarebygging?

Vi kan lage eller redesigne logo for deg, eller skape hele din visuelle identitet. Logoen din er en del det, men utforming av det visuelle må henge sammen for å skape merkevaren din. Dette er noe vi kan utforme i samarbeid med deg, og vil få form visuelt via en helhetlig tilnærming av nettsiden, logo, farger, markedsføringsmateriale, emballasjedesign etc.

Utvikling av nettside

Vi har 3 forskjellige pakker når det gjelder utvikling av nettside og alle pakkene er fleksible. Vårt mål er å utvikle nettsiden i forhold til dine behov, og det vi finner ut at virksomheten din trenger. Vi vil sørge for at nettstedet ditt utformes og justeres slik at den treffer målgruppen og fokuserer for å bringe nye kunder.

Enkel
1-5 sider
Google analytics
Enkel SEO
Kontaktskjema
Delvis copywriting
Google maps
Kobling til sosiale medier
*Logo
Custom
Enkel pakke +
5-10 sider
Spesial tilpassede løsning**
Avansert SEO
2 språk
*Logo/ Identitet
Stor
Custom pakke +
10+ sider
Fullstendig tilpassede løsninger
Flere språk
Full copywriting

* Å lage logo/identitet design er en egen kostnad.

** Eksempler på tilpassede løsninger:

  • Medlemnettside
  • E-commerce/webshop
  • Bookingsystem
  • Integrasjoner med dine jobbsystemer

Månedlig vedlikehold

Vårt mål er å fortsette å samarbeide når nettsiden din er ferdig og forbedre virksomheten din framover. Nettstedet ditt vil være redskapet for det, og god vedlikehold er nøkkelen til å drive en velfungerende nettside. Vi sørger for at nettsiden din vokser med deg, og hjelper deg hvis noe går galt.

Vi har 3 forskjellige vedlikeholdspakker. Alle pakkene er fleksible, og kan endres eller sies opp med en måneds varsel!

Standard
Sikkerhetsoppdateringer
Oppdateringer av plug-ins
Backups
Sikkerhetskontroller

Utvidet

Standard +

Sjekke site-helse
Analyse av sidehastighet
Overvåke trafikken
Tilpasse SEO
Premium
Utvidet +
Markedskonsultasjon
Skrive/redigere webinnhold
Medieskaping

Troverdighet

Å ha en nettside øker troverdigheten av virksomheten din.

Project JD

Hvorfor trenger du en nettside

Leads

En nettside kan gi deg leads og nye kunder.

Project JD

Hvorfor trenger du en nettside

Oppdateringer og kunngjøringer

Kundene dine kan finne informasjonen om virksomheten din døgnet rundt, og selv om det er utenom arbeidstiden kan de kontakte deg via e-post eller skjema.

Project JD

Hvorfor trenger du en nettside

Rull til toppen