VI ER HER FOR DEG

La oss introdusere oss selv


Hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor gjør vi det!

Hvem vi er

Vi er Jarko og Darko, Project JD. Vår felles venn som kjente oss begge før vi hadde møtt hverandre, ertet oss i flere uker sommeren 2015 og sa at hun kjente en Jarko til Darko og omvendt. "Dere kommer til å bli bestevenner!" Den prosessen tok ikke lang tid. Etter noen år med prat om å starte noe sammen, har vi endelig gjort det, Project JD. Vi er begeistret over å jobbe sammen, og vi gleder oss til å få din bedrift til å skille seg ut i mengden.

Hva vi gjør

Vi er et webdesign- og markedsføringsselskap spesialisert på å levere skreddersydde WordPress løsninger tilpasset dine behov. Vi bygger din nettside, lager din logo og finner de tekniske løsningene som vil hjelpe deg å vokse. Enten du er liten eller stor, ny eller etablert, en bedrift eller en frivillig organisasjon, vårt mål er å hjelpe deg å vokse. Vi inviterer deg til å snakke med oss om dine forretningsideer, utfordringer og behov.

Hvorfor vi gjør det

Vi elsker design, IT og tekniske løsninger. Vi elsker å jobbe sammen og bygge ting som er viktige for andre mennesker. Vi elsker å finne løsninger, og bli bedre på det vi gjør, og hvem vi er. Vi elsker å kunne jobbe fra hvor som helst, når som helst (det blir hele tiden altså). Vi elsker prosessen, som starter med ideen din, lage en plan for å takle dine største utfordringer og levere en nettside og merkevare som vil hjelpe deg å vokse. Vi elsker å høre fra deg.

Vårt team, våre verdier

Vårt team består av Jarko og Darko • Project JD • og vi er 'new kids on the block'. Vårt mål er å å hjelpe deg å bli bedre på det du gjør, og levere en fantastisk nettside som vil hjelpe virksomheten din til å vokse. Vi ønsker å oppnå dette via tett oppfølging, god kommunikasjon og en personlig tilnærming.

Vi tar jobben vår seriøst og vil jobbe hardt for deg, men vi setter stor pris på humor i hverdagene. Vi tror på at vi oppnår bedre resultater når vi det gøy sammen med våre kunder. Vi skal gjøre vårt for å tilrettelegge for deg og gi deg en følelse av å bli sett og hørt.

Vi gleder oss!

Designer hos Project JD

Darko

Grafisk & UX designer, utvikling og merkevarebygging

Darko har jobbet med grafisk design, webdesign og IT-systemer i over 15 år (ja, vi begynner å bli gamle). Han har sans for ren, moderne design og praktiske løsninger. Han vil være hjernen bak hva som vil bli din merkevare. Han vil også fortelle Jarko om fonter, og farger og hvordan disse settes best sammen.

Prosjektleder hos Project JD

Jarko

Prosjektleder, utvikling, support og markedsføring

Jarko kommer fra en administrativ, service- og brukerstøttebakgrunn innen utdanning. Han lager struktur i arbeidet vi gjør og vil hjelpe å oversette dine ideer og behov til praktiske løsninger for nettstedet ditt. Han vil også irritere Darko og fortelle ham om å sette ting i lister, systemer og å bli med på all slags samarbeidsverktøy.

Jobbe fra hvor som helst, men alltid for deg!

Webdesign i Bergen. Her ser vi Darko og Jarko som jobber foran en datamaskin

En av grunnene til at vi startet et webdesign firma var fordi vi ønsker å kunne jobbe med folk uansett hvor de bor og er fra.

Moderne kommunikasjonsmidler gjør det enkelt å kommunisere med personer i hele verden, som gir oss mulighet til å kunne ta jobber i hele verden. Vårt team jobber også remote. Jarko er bosatt i Bergen, Norge, mens Darko jobber fra Umeå, Sverige.

Å kunne jobbe med hverandre selv om vi ikke bor samme sted er noe vi trives stort med. Kontoret vårt er der det er internet, et inspirerende miljø eller kaffe tilgjengelig.

Flott design

Vårt fokus er å levere en nettside som løser dine problemer ved å gjøre det enkelt for kundene dine å komme dit de vil og trenger å være på nettstedet ditt.

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Forretningsvekst

Om det er et enkelt nettsted med bare én side, eller en kompleks skreddersydd nettside, vi kan finne de tekniske løsningene som vil få virksomheten din til å vokse.

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Tekniske løsninger

Vi oversetter dine forretningsbehov og utfordringer til praktiske, tekniske løsninger, generere nye potensielle kunder og øke salget ditt.

Project JD

Hvorfor du bør jobbe med oss

Rull til toppen