Personvernerklæring for "Project JD"

Sist oppdatert: August 2023

Velkommen til nettsiden "Project JD".

Vi tar personvern på alvor og ønsker å gi deg klar informasjon om hvordan vi samler inn og behandler data når du besøker vår nettside.


Innsamling av personopplysninger

Vi ønsker å forsikre deg om at vi ikke samler inn noen personopplysninger fra besøkende på nettsiden vår. Vi lagrer ikke navn, e-postadresser, telefonnummer eller andre personopplysninger gjennom nettsiden.


Innsyn i anonym statistikk

For å forbedre nettsiden og tilpasse innholdet til våre besøkendes behov, bruker vi verktøy som Google Analytics og Google Search Console. Disse verktøyene gir oss tilgang til anonymisert informasjon om trafikken på nettsiden, inkludert besøksmønstre, geografisk plassering og brukeratferd. Denne informasjonen hjelper oss med å optimalisere nettsiden for en bedre brukeropplevelse.


Informasjonskapsler (cookies)

Nettsiden kan benytte seg av informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker nettsiden. Disse informasjonskapslene inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon og brukes kun til å forbedre nettsidens ytelse.


Dine rettigheter

Selv om vi ikke samler inn personopplysninger gjennom nettsiden, ønsker vi likevel å informere deg om dine rettigheter når det gjelder personvern. Du har rett til å be om innsyn i hvilken informasjon som samles inn om deg, samt å be om retting eller sletting av eventuelle feilaktige data. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernet på nettsiden.


Endringer i erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når det måtte være nødvendig. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden, og datoen for siste oppdatering vil være synlig øverst på erklæringen.


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående personvernerklæringen eller hvordan vi behandler data på nettsiden, er du velkommen til å kontakte oss på: [email protected]


Vi takker for at du besøker nettsiden vår og for at du bryr deg om personvernet ditt.


Vennlig hilsen,

Project JD Crew

Rull til toppen